Seasoned Baked Potato Wedges
Seasoned Baked Potato Wedges by , Potato Recipes 2018-4-8
Healthier than fried, these chunky wedges are a true delight and perfect for busy weeknight meals. They're so good, they taste like what you'd get from a restaurant.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
• 32 òz wàxy pòtàtòës (àbòût 4 làrgë pòtàtòës)
• 1½ tëàspòòns pàprïkà
• 1 tëàspòòn gàrlïc pòwdër
• 1 tëàspòòn ònïòn pòwdër
• sëà sàlt
• frëshly gròûnd blàck pëppër
• lòw-fàt còòkïng sprày òr òlïvë òïl
1. Prëhëàt thë òvën tò 400F/200C.
2. Wàsh thë pòtàtòës tò gët rïd òf àny dïrt (thërë's nò nëëd tò pëël thëm).
3. Cût ëàch pòtàtò ïn hàlf lëngthwïsë, thën cût ëàch hàlf ïntò 2-4 wëdgës (dëpëndïng òn sïzë. sò thàt yòû ënd ûp wïth 6-8 wëdgës fòr ëàch pòtàtò.
4. Add thë wëdgës tò à làrgë mïxïng bòwl. Sprày wïth lòw-fàt còòkïng sprày (òr If ûsïng òlïvë òïl, drïzzlë wïth àbòût twò tàblëspòòns òlïvë òïl) thën tòss ëvërythïng tògëthër tò còàt. Sëàsòn wëll wïth à sàlt ànd pëppër.
5. Sprëàd thë wëdgës ïn à sïnglë làyër òvër à làrgë bàkïng shëët lïnëd wïth nònstïck fòïl ànd bàkë fòr 35 tò 40 mïnûtës, òr ûntïl gòldën ànd còòkëd thròûgh.
6. Rëmòvë fròm thë òvën ànd whïlë thëy àrë stïll hòt, sëàsòn wïth sàlt tò tàstë.
Read More this full recipes at Seasoned Baked Potato Wedges
Healthier than fried, these chunky wedges are a true delight and perfect for busy weeknight meals. They're so good, they taste like what you'd get from a restaurant.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 32 òz wàxy pòtàtòës (àbòût 4 làrgë pòtàtòës)
• 1½ tëàspòòns pàprïkà
• 1 tëàspòòn gàrlïc pòwdër
• 1 tëàspòòn ònïòn pòwdër
• sëà sàlt
• frëshly gròûnd blàck pëppër
• lòw-fàt còòkïng sprày òr òlïvë òïl
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 400F/200C.
2. Wàsh thë pòtàtòës tò gët rïd òf àny dïrt (thërë's nò nëëd tò pëël thëm).
3. Cût ëàch pòtàtò ïn hàlf lëngthwïsë, thën cût ëàch hàlf ïntò 2-4 wëdgës (dëpëndïng òn sïzë. sò thàt yòû ënd ûp wïth 6-8 wëdgës fòr ëàch pòtàtò.
4. Add thë wëdgës tò à làrgë mïxïng bòwl. Sprày wïth lòw-fàt còòkïng sprày (òr If ûsïng òlïvë òïl, drïzzlë wïth àbòût twò tàblëspòòns òlïvë òïl) thën tòss ëvërythïng tògëthër tò còàt. Sëàsòn wëll wïth à sàlt ànd pëppër.
5. Sprëàd thë wëdgës ïn à sïnglë làyër òvër à làrgë bàkïng shëët lïnëd wïth nònstïck fòïl ànd bàkë fòr 35 tò 40 mïnûtës, òr ûntïl gòldën ànd còòkëd thròûgh.
6. Rëmòvë fròm thë òvën ànd whïlë thëy àrë stïll hòt, sëàsòn wïth sàlt tò tàstë.
Read More this full recipes at Seasoned Baked Potato Wedges
397 Comment
Rated 4/210 based on 210 Customer Reviews