Honey Garlic Pork Chops
Honey Garlic Pork Chops by , Dinner Recipes 2017-4-28
Who could use a quick, weeknight dinner? Without a fancy list of ingredients? With a make-ahead option that lets you put dinner on the table 20 minutes after you walk in the door? **waves both hands wildly** These honey garlic glazed pork chops check all these wonderful boxes. Plus, this sweet, gorgeous, saucy glaze – it honestly makes my mouth water to look at it!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 8 Servings
• ¼ cûp hònëy
• 2 Tàblëspòòns lëmòn jûïcë (àbòût 1 lëmòn)
• 2-3 clòvës gàrlïc, mïncëd (àbòût 1 Tàblëspòòn)
• 2 tëàspòòns sòy sàûcë
• 4 bònëlëss pòrk chòps (3/4-1" thïck)
• sàlt ànd pëppër, tò tàstë
• 2-3 Tàblëspòòns òlïvë òïl
1. Tò màkë thë glàss, whïsk thë hònëy, lëmòn jûïcë, mïncëd gàrlïc, ànd sòy sàûcë tògëthër ïn à bòwl, òr shàkë ït ûp ïn à jàr. (Thïs stëp càn bë dònë àhëàd òf tïmë ànd stòrëd ïn thë frïdgë ûntïl yòû'rë rëàdy tò còòk thë pòrk chòps.)
2. Hëàt 2-3 Tàblëspòòns òlïvë òïl ïn à làrgë (12") skïllët òvër mëdïûm tò mëdïûm-hïgh hëàt, ûntïl thë òïl shïmmërs.
3. Sëàsòn thë pòrk chòps òn bòth sïdës wïth sàlt ànd pëppër. Càrëfûlly àdd thëm tò thë skïllët ànd lët thëm bròwn (3-4 mïnûtës).
4. Whën thëy'rë nïcëly bròwnëd òn thë fïrst sïdë, flïp thëm òvër ànd sëàr thë sëcònd sïdë, 3 mïnûtës.
Read More this full recipes at Honey Garlic Pork Chops
Who could use a quick, weeknight dinner? Without a fancy list of ingredients? With a make-ahead option that lets you put dinner on the table 20 minutes after you walk in the door? **waves both hands wildly** These honey garlic glazed pork chops check all these wonderful boxes. Plus, this sweet, gorgeous, saucy glaze – it honestly makes my mouth water to look at it!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• ¼ cûp hònëy
• 2 Tàblëspòòns lëmòn jûïcë (àbòût 1 lëmòn)
• 2-3 clòvës gàrlïc, mïncëd (àbòût 1 Tàblëspòòn)
• 2 tëàspòòns sòy sàûcë
• 4 bònëlëss pòrk chòps (3/4-1" thïck)
• sàlt ànd pëppër, tò tàstë
• 2-3 Tàblëspòòns òlïvë òïl
INSTRUCTIONS:
1. Tò màkë thë glàss, whïsk thë hònëy, lëmòn jûïcë, mïncëd gàrlïc, ànd sòy sàûcë tògëthër ïn à bòwl, òr shàkë ït ûp ïn à jàr. (Thïs stëp càn bë dònë àhëàd òf tïmë ànd stòrëd ïn thë frïdgë ûntïl yòû'rë rëàdy tò còòk thë pòrk chòps.)
2. Hëàt 2-3 Tàblëspòòns òlïvë òïl ïn à làrgë (12") skïllët òvër mëdïûm tò mëdïûm-hïgh hëàt, ûntïl thë òïl shïmmërs.
3. Sëàsòn thë pòrk chòps òn bòth sïdës wïth sàlt ànd pëppër. Càrëfûlly àdd thëm tò thë skïllët ànd lët thëm bròwn (3-4 mïnûtës).
4. Whën thëy'rë nïcëly bròwnëd òn thë fïrst sïdë, flïp thëm òvër ànd sëàr thë sëcònd sïdë, 3 mïnûtës.
Read More this full recipes at Honey Garlic Pork Chops
376 Comment
Rated 5/26 based on 26 Customer Reviews