TASTY INSTANT POT SOUP WITH SMOKED SAUSAGE, WHITE BEANS & VEGETABLES
TASTY INSTANT POT SOUP WITH SMOKED SAUSAGE, WHITE BEANS & VEGETABLES by , Instant Pot Recipes 2018-5-7
This Instant Pot soup recipe made with sausage, white beans, and vegetables is a family favorite. It used to take hours on the stovetop, but in the Instant Pot pressure cooker, it’s done in less than one hour.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 5 Servings
• 1 lb bàg dry nàvy bëàns òr òthër whïtë bëàns òf chòïcë, sòàkëd fòr sëvëràl hòûrs* (sëë nòtës)
• 1-2 tbsp òlïvë òïl
• 14 òz smòkëd tûrkëy sàûsàgë slïcëd ïntò mëdàllïòns
• 1/2 ònïòn dïcëd
• 2 clòvës gàrlïc mïncëd
• 3 càrròts pëëlëd ànd chòppëd
• 2 stàlks cëlëry chòppëd
• 1 tsp frësh thymë chòppëd
• 2 tsp frësh ròsëmàry chòppëd
• 7 cûps vëgëtàblë bròth
• 3 cûps frësh bàby spïnàch
• 1 tsp sàlt (plûs mòrë tò tàstë)
• 1/4 tsp blàck pëppër
1. Usïng thë sàûtë fûnctïòn, àdd òlïvë òïl ànd còòk sàûsàgë ûntïl bròwnëd.
2. Add ònïòns ànd sàûtë ûntïl trànslûcënt. Add gàrlïc ànd sàûtë fòr ònë mïnûtë. Tûrn sàûtë òff.
3. Rïnsë thë bëàns ànd àdd thëm tò thë pòt, àlòng wïth àll rëmàïnïng ïngrëdïënts.
4. Sët tò prëssûrë còòk (mànûàl) òn hïgh fòr 20 mïnûtës.
5. Whën fïnïshëd, qûïck rëlëàsë thë stëàm vàlvë.
6. Opën ànd sëàsòn wïth àddïtïònàl sàlt ànd/òr pëppër tò tàstë.
7. Tò thïckën thë sòûp, ûsë à wòòdën spòòn tò smàsh sòmë òf thë bëàns àgàïnst thë sïdë òf thë pòt.
8. Sërvë wïth wàrm, crûsty brëàd.
Read More this full recipes at TASTY INSTANT POT SOUP WITH SMOKED SAUSAGE, WHITE BEANS & VEGETABLES
This Instant Pot soup recipe made with sausage, white beans, and vegetables is a family favorite. It used to take hours on the stovetop, but in the Instant Pot pressure cooker, it’s done in less than one hour.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 5 Servings
INGREDIENTS:
• 1 lb bàg dry nàvy bëàns òr òthër whïtë bëàns òf chòïcë, sòàkëd fòr sëvëràl hòûrs* (sëë nòtës)
• 1-2 tbsp òlïvë òïl
• 14 òz smòkëd tûrkëy sàûsàgë slïcëd ïntò mëdàllïòns
• 1/2 ònïòn dïcëd
• 2 clòvës gàrlïc mïncëd
• 3 càrròts pëëlëd ànd chòppëd
• 2 stàlks cëlëry chòppëd
• 1 tsp frësh thymë chòppëd
• 2 tsp frësh ròsëmàry chòppëd
• 7 cûps vëgëtàblë bròth
• 3 cûps frësh bàby spïnàch
• 1 tsp sàlt (plûs mòrë tò tàstë)
• 1/4 tsp blàck pëppër
INSTRUCTIONS:
1. Usïng thë sàûtë fûnctïòn, àdd òlïvë òïl ànd còòk sàûsàgë ûntïl bròwnëd.
2. Add ònïòns ànd sàûtë ûntïl trànslûcënt. Add gàrlïc ànd sàûtë fòr ònë mïnûtë. Tûrn sàûtë òff.
3. Rïnsë thë bëàns ànd àdd thëm tò thë pòt, àlòng wïth àll rëmàïnïng ïngrëdïënts.
4. Sët tò prëssûrë còòk (mànûàl) òn hïgh fòr 20 mïnûtës.
5. Whën fïnïshëd, qûïck rëlëàsë thë stëàm vàlvë.
6. Opën ànd sëàsòn wïth àddïtïònàl sàlt ànd/òr pëppër tò tàstë.
7. Tò thïckën thë sòûp, ûsë à wòòdën spòòn tò smàsh sòmë òf thë bëàns àgàïnst thë sïdë òf thë pòt.
8. Sërvë wïth wàrm, crûsty brëàd.
Read More this full recipes at TASTY INSTANT POT SOUP WITH SMOKED SAUSAGE, WHITE BEANS & VEGETABLES
489 Comment
Rated 5/202 based on 202 Customer Reviews