Trisha Yearwood’s Crock Pot Pork Tenderloin
Trisha Yearwood’s Crock Pot Pork Tenderloin by , Crock Pot Recipes 2018-10-28
Spoon tender and SO tasty! Perfect with mashed potatoes, on a sandwich, and just deelish for finger pickin’! But what set this recipe above the others was the gravy!!! It is over the moon good!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 10 Servings
• 2 & 1/2 tò 3 lb pòrk tëndërlòïn, trïmmëd òf àll vïsïblë fàt (yòû càn àlsò ûsë à pòrk lòïn, ànd gët thë sàmë rësûlts)
• 1 tëàspòòn grànûlàtëd gàrlïc pòwdër
• 1/4 tëàspòòn gròûnd gïngër
• 1/2 tëàspòòn drïëd thymë
• 1/2 tëàspòòn blàck pëppër
• 1 tàblëspòòn vëgëtàblë òïl
• 2 cûps chïckën bròth
• 2 tàblëspòòns lëmòn jûïcë
• 1 tàblëspòòn sòy sàûcë
• 3 tàblëspòòns còrnstàrch
• sàlt ànd pëppër, tò tàstë
1. Sëàsòn thë pòrk lòïn lïghtly wïth sàlt. In à smàll bòwl còmbïnë thë gàrlïc pòwdër, gïngër, drïëd thymë, ànd blàck pëppër. Rûb thë sëàsònïng òvër thë sûrfàcë òf thë pòrk lòïn.
2. In à skïllët hëàt thë òïl ànd bròwn thë pòrk lòïn òn àll sïdës. Trànsfër thë pòrk tò thë cròck pòt. Còmbïnë thë chïckën bròth, lëmòn jûïcë, ànd sòy sàûcë; pòûr òvër thë pòrk lòïn.
3. Còvër ànd còòk òn lòw hëàt fòr 8 tò 10 hòûrs, òr òn hïgh fòr 4 tò 5. (Instàpòt còòk òn Mëàt sëttïng fòr 45 mïnûtës, wïth à 15 mïnûtë rëlëàsë)
4. Aftër còòkïng, trànsfër thë ròàst tò à plàttër ànd còvër wïth fòïl tò këëp wàrm.
Read More this full recipes at Trisha Yearwood’s Crock Pot Pork Tenderloin
Spoon tender and SO tasty! Perfect with mashed potatoes, on a sandwich, and just deelish for finger pickin’! But what set this recipe above the others was the gravy!!! It is over the moon good!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 10 Servings
INGREDIENTS:
• 2 & 1/2 tò 3 lb pòrk tëndërlòïn, trïmmëd òf àll vïsïblë fàt (yòû càn àlsò ûsë à pòrk lòïn, ànd gët thë sàmë rësûlts)
• 1 tëàspòòn grànûlàtëd gàrlïc pòwdër
• 1/4 tëàspòòn gròûnd gïngër
• 1/2 tëàspòòn drïëd thymë
• 1/2 tëàspòòn blàck pëppër
• 1 tàblëspòòn vëgëtàblë òïl
• 2 cûps chïckën bròth
• 2 tàblëspòòns lëmòn jûïcë
• 1 tàblëspòòn sòy sàûcë
• 3 tàblëspòòns còrnstàrch
• sàlt ànd pëppër, tò tàstë
INSTRUCTIONS:
1. Sëàsòn thë pòrk lòïn lïghtly wïth sàlt. In à smàll bòwl còmbïnë thë gàrlïc pòwdër, gïngër, drïëd thymë, ànd blàck pëppër. Rûb thë sëàsònïng òvër thë sûrfàcë òf thë pòrk lòïn.
2. In à skïllët hëàt thë òïl ànd bròwn thë pòrk lòïn òn àll sïdës. Trànsfër thë pòrk tò thë cròck pòt. Còmbïnë thë chïckën bròth, lëmòn jûïcë, ànd sòy sàûcë; pòûr òvër thë pòrk lòïn.
3. Còvër ànd còòk òn lòw hëàt fòr 8 tò 10 hòûrs, òr òn hïgh fòr 4 tò 5. (Instàpòt còòk òn Mëàt sëttïng fòr 45 mïnûtës, wïth à 15 mïnûtë rëlëàsë)
4. Aftër còòkïng, trànsfër thë ròàst tò à plàttër ànd còvër wïth fòïl tò këëp wàrm.
Read More this full recipes at Trisha Yearwood’s Crock Pot Pork Tenderloin
625 Comment
Rated 4/101 based on 101 Customer Reviews