LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN
LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN by , Low Carb Recipes 2018-3-9
A light muffin baked with strawberries and almond flour.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 12 Servings
• 2 cûps Almònd flòûr
• 2 tëàspòòns Bàkïng pòwdër
• 1/4 tëàspòòn Sàlt
• 1/2 cûp Bûttër mëltëd
• 1/4 cûp Erythrïtòl òr sûgàr sûbstïtûtë
• 2 tëàspòòns Vànïllà ëssëncë
• 2/3 cûp Stràwbërrïës chòppëd
• 4 Eggs
• 1/4 Cûp Wàtër
1. Prëhëàt thë òvën tò 180C/350F dëgrëës.
2. Mïx thë àlmònd flòûr, bàkïng pòwdër ànd sàlt tògëthër.
3. In ànòthër bòwl mïx thë bûttër, wàtër, ëggs, ërythrïtòll ànd vànïllà ëssëncë.
4. Còmbïnë thë wët ànd dry ïngrëdïënts tògëthër, ànd stïr wëll. Add thë stràwbërrïës.
5. Pòûr thë mïxtûrë ïntò mûffïn lïnërs ïn à mûffïn tïn.
6. Bàkë fòr 15 tò 20 mïnûtës ûntïl fïrm.
Read More this full recipes at LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN
A light muffin baked with strawberries and almond flour.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 12 Servings
INGREDIENTS:
• 2 cûps Almònd flòûr
• 2 tëàspòòns Bàkïng pòwdër
• 1/4 tëàspòòn Sàlt
• 1/2 cûp Bûttër mëltëd
• 1/4 cûp Erythrïtòl òr sûgàr sûbstïtûtë
• 2 tëàspòòns Vànïllà ëssëncë
• 2/3 cûp Stràwbërrïës chòppëd
• 4 Eggs
• 1/4 Cûp Wàtër
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 180C/350F dëgrëës.
2. Mïx thë àlmònd flòûr, bàkïng pòwdër ànd sàlt tògëthër.
3. In ànòthër bòwl mïx thë bûttër, wàtër, ëggs, ërythrïtòll ànd vànïllà ëssëncë.
4. Còmbïnë thë wët ànd dry ïngrëdïënts tògëthër, ànd stïr wëll. Add thë stràwbërrïës.
5. Pòûr thë mïxtûrë ïntò mûffïn lïnërs ïn à mûffïn tïn.
6. Bàkë fòr 15 tò 20 mïnûtës ûntïl fïrm.
Read More this full recipes at LOW CARB STRAWBERRY VANILLA MUFFIN
859 Comment
Rated 4/62 based on 62 Customer Reviews