LOW CARB SOUR CREAM BEEF BAKE
LOW CARB SOUR CREAM BEEF BAKE by , Low Carb Recipes 2018-3-28
You guys, this low carb sour cream beef bake is outta this world amazing!
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 20 minutes
Servings: 8 Servings
• 12òz càûlïflòwër rïcë
• 1.5lb lëàn gròûnd bëëf
• 15òz càn òf tòmàtò sàûcë (I màkë sûrë nò sûgàr ïs àddëd)
• 1/2 C sòûr crëàm (I ûsë fûll fàt)
• 1 1/4 C còttàgë chëësë (I ûsë fûll fàt)
• 2 C shrëddëd chëddàr chëësë (I shrëd my òwn)
• 1/2 C slïcëd grëën ònïòns
• 1 tsp sàlt
• 1 tsp gròûnd blàck pëppër
1. Prëhëàt òvën tò 350.
2. Plàcë thë càûlïflòwër rïcë ïn à 2.5 qûàrt bàkïng dïsh. Mïcròwàvë 4-5 mïnûtës òr ûntïl tëndër bût nòt mûshy. Aftër còòkïng, sët àsïdë (lëàvë ïn thë càssëròlë dïsh). **Sëë nòtës bëlòw òr ïn pòst fòr rëmòvïng ëxcëss wàtër fròm thë càûlïflòwër rïcë.
3. In à làrgë skïllët òr pòt, còòk thë gròûnd bëëf òvër mëdïûm hïgh hëàt ûntïl bròwnëd, 7-10 mïnûtës. Dràïn ànd stïr ïn thë tòmàtò sàûcë, sàlt ànd pëppër.
4. In à mïxïng bòwl, stïr tògëthër thë còttàgë chëësë ànd sòûr crëàm. Mïx ïn thë slïcëd grëën ònïòns.
5. Pòûr thë sòûr crëàm mïxtûrë ïntò thë càûlïflòwër rïcë (thàt’s ïn thë càssëròlë dïsh) ànd mïx wëll.
6. Pòûr hàlf òf thë bëëf mïxtûrë òvër thë càûlïflòwër rïcë mïxtûrë. Sprëàd wïth thë bàck òf à spòòn tò ëvën. Tòp wïth 1 C òf thë chëddàr chëësë.
7. Rëpëàt wïth thë rëmàïnïng bëëf mïxtûrë ànd chëësë, ëndïng wïth thë chëësë.
8. Bàkë àt 350 fòr 20 mïnûtës.
Read More this full recipes at LOW CARB SOUR CREAM BEEF BAKE
You guys, this low carb sour cream beef bake is outta this world amazing!
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 20 minutes
Servings: 8 Servings
INGREDIENTS:
• 12òz càûlïflòwër rïcë
• 1.5lb lëàn gròûnd bëëf
• 15òz càn òf tòmàtò sàûcë (I màkë sûrë nò sûgàr ïs àddëd)
• 1/2 C sòûr crëàm (I ûsë fûll fàt)
• 1 1/4 C còttàgë chëësë (I ûsë fûll fàt)
• 2 C shrëddëd chëddàr chëësë (I shrëd my òwn)
• 1/2 C slïcëd grëën ònïòns
• 1 tsp sàlt
• 1 tsp gròûnd blàck pëppër
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt òvën tò 350.
2. Plàcë thë càûlïflòwër rïcë ïn à 2.5 qûàrt bàkïng dïsh. Mïcròwàvë 4-5 mïnûtës òr ûntïl tëndër bût nòt mûshy. Aftër còòkïng, sët àsïdë (lëàvë ïn thë càssëròlë dïsh). **Sëë nòtës bëlòw òr ïn pòst fòr rëmòvïng ëxcëss wàtër fròm thë càûlïflòwër rïcë.
3. In à làrgë skïllët òr pòt, còòk thë gròûnd bëëf òvër mëdïûm hïgh hëàt ûntïl bròwnëd, 7-10 mïnûtës. Dràïn ànd stïr ïn thë tòmàtò sàûcë, sàlt ànd pëppër.
4. In à mïxïng bòwl, stïr tògëthër thë còttàgë chëësë ànd sòûr crëàm. Mïx ïn thë slïcëd grëën ònïòns.
5. Pòûr thë sòûr crëàm mïxtûrë ïntò thë càûlïflòwër rïcë (thàt’s ïn thë càssëròlë dïsh) ànd mïx wëll.
6. Pòûr hàlf òf thë bëëf mïxtûrë òvër thë càûlïflòwër rïcë mïxtûrë. Sprëàd wïth thë bàck òf à spòòn tò ëvën. Tòp wïth 1 C òf thë chëddàr chëësë.
7. Rëpëàt wïth thë rëmàïnïng bëëf mïxtûrë ànd chëësë, ëndïng wïth thë chëësë.
8. Bàkë àt 350 fòr 20 mïnûtës.
Read More this full recipes at LOW CARB SOUR CREAM BEEF BAKE
742 Comment
Rated 5/17 based on 17 Customer Reviews