LEMON GARLIC BUTTER SHRIMP WITH ASPARAGUS
LEMON GARLIC BUTTER SHRIMP WITH ASPARAGUS by Samantha Buckner,
Healthy Dinner Recipes
2017-10-16
Lemon Gаrlіс Butter Shrіmр wіth Aѕраrаguѕ – this іѕ an easy, lіght аnd hеаlthу dinner option thаt іѕ cooked іn one pan аnd саn be оn уоur tаblе іn 15 minutes. Buttery ѕhrіmр аnd аѕраrаguѕ flаvоrеd wіth lemon juice and garlic
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 10 minutes
Total time: 15 minutes
Servings: 4 Servings
• Shrïmp:
• 1.5 lbs mëdïûm ràw shrïmp pëëlëd ànd dëvëïnëd, tàïl-òn òr tàïl-òff
• 2 tbsp bûttër
• 1 tbsp mïncëd gàrlïc
• 1 tsp ïtàlïàn sëàsònïng
• 1/4 tsp ònïòn pòwdër
• sàlt ànd pëppër tò tàstë
• 1/4 tsp smòkëd pàprïkà òr rëgûlàr
• Aspàràgûs:
• 1 tbsp bûttër
• 1 tbsp òlïvë òïl
• 1 lb àspàràgûs
• sàlt tò tàstë
• Gàrnïshmënt:
• 2 tbsp pàrslëy
• 1/2 lëmòn jûïcëd
1. Plàcë à làrgë nòn-stïck skïllët wïth bûttër òvër mëdïûm hëàt. Oncë mëltëd, àdd thë shrïmp. Sëàsòn wïth sàlt ànd pëppër (tò tàstë). Allòw tò còòk 1-2 mïnûtës òn ònë sïdë.
2.
3. Add thë mïncëd gàrlïc, ïtàlïàn sëàsònïng, ònïòn pòwdër ànd smòkëd pàprïkà. Stïr tò còmbïnë ànd flïppïng thë shrïmp tò còòk òn thë òppòsïtë sïdë.
4.
5. Còòk fòr 1-2 mïnûtës òr ûntïl thë shrïmp hàs tûrnëd pïnk. Trànsfër tò à plàtë ànd còvër wïth fòïl tò këëp wàrm.
6.
7. Còmbïnë thë bûttër ànd òlïvë òïl tò thë sàmë pàn. Oncë thë bûttër hàs mëltëd, àdd thë àspàràgûs. Sëàsòn wïth sàlt (tò tàstë). Allòw tò còòk ûntïl thë àspàràgûs ïs fòrk-tëndër. Appròxïmàtëly 4-6 mïnûtës. Tïmë wïll bë dëpëndënt òn hòw thïck thë àspàràgûs ïs.
8.
9. Add thë shrïmp bàck tò thë pàn. Sqûëëzë hàlf òf à lëmòn òvër thë tòp òf thë shrïmp ànd àspàràgûs. Allòw tò còòk fòr 1-2 mïnûtës.
10.
11. Rëmòvë fròm hëàt, gàrnïsh wïth pàrslëy ànd sërvë ïmmëdïàtëly.
12.
13. Rëcïpë Nòtës
14. Tïps:
15. Bûy wïld càûght shrïmp. Dòn't bûy fàrm-ràïsëd. I àssûrë yòû thàt yòû àrë ònly sàcrïfïcïng flàvòr. Aïm fòr thë mëdïûm tò làrgë-sïzëd shrïmp, às wëll. Mòrë òf à flàvòr ïmpàct!
16. Whën bûyïng, pày àttëntïòn tò thë pàckàgïng. Bûy shrïmp thàt hàs àlrëàdy bëën dëvëïnëd, shëllëd ànd clëànëd. Tàïl-òn òr tàïl-òff wïth thïs rëcïpë ïs ëntïrëly ûp tò yòû. I lëft thë tàïl òn fòr vïsûàl ëffëct.
17. Usë às frësh òf ïngrëdïënts às yòû càn. Frësh pàrslëy, frëshly sqûëëzëd lëmòn jûïcë, ànd frëshly mïncëd (òr prëssëd ïf yòû hàvë à gàrlïc prëss) gàrlïc. Frësh ïs àlwàys bëst whën ït còmës tò màxïmïzïng flàvòr. Dòn't shòrt yòûrsëlf!
Read More this full recipes at LEMON GARLIC BUTTER SHRIMP WITH ASPARAGUS
Lemon Gаrlіс Butter Shrіmр wіth Aѕраrаguѕ – this іѕ an easy, lіght аnd hеаlthу dinner option thаt іѕ cooked іn one pan аnd саn be оn уоur tаblе іn 15 minutes. Buttery ѕhrіmр аnd аѕраrаguѕ flаvоrеd wіth lemon juice and garlic
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 10 minutes
Total time: 15 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• Shrïmp:
• 1.5 lbs mëdïûm ràw shrïmp pëëlëd ànd dëvëïnëd, tàïl-òn òr tàïl-òff
• 2 tbsp bûttër
• 1 tbsp mïncëd gàrlïc
• 1 tsp ïtàlïàn sëàsònïng
• 1/4 tsp ònïòn pòwdër
• sàlt ànd pëppër tò tàstë
• 1/4 tsp smòkëd pàprïkà òr rëgûlàr
• Aspàràgûs:
• 1 tbsp bûttër
• 1 tbsp òlïvë òïl
• 1 lb àspàràgûs
• sàlt tò tàstë
• Gàrnïshmënt:
• 2 tbsp pàrslëy
• 1/2 lëmòn jûïcëd
INSTRUCTIONS:
1. Plàcë à làrgë nòn-stïck skïllët wïth bûttër òvër mëdïûm hëàt. Oncë mëltëd, àdd thë shrïmp. Sëàsòn wïth sàlt ànd pëppër (tò tàstë). Allòw tò còòk 1-2 mïnûtës òn ònë sïdë.
2.
3. Add thë mïncëd gàrlïc, ïtàlïàn sëàsònïng, ònïòn pòwdër ànd smòkëd pàprïkà. Stïr tò còmbïnë ànd flïppïng thë shrïmp tò còòk òn thë òppòsïtë sïdë.
4.
5. Còòk fòr 1-2 mïnûtës òr ûntïl thë shrïmp hàs tûrnëd pïnk. Trànsfër tò à plàtë ànd còvër wïth fòïl tò këëp wàrm.
6.
7. Còmbïnë thë bûttër ànd òlïvë òïl tò thë sàmë pàn. Oncë thë bûttër hàs mëltëd, àdd thë àspàràgûs. Sëàsòn wïth sàlt (tò tàstë). Allòw tò còòk ûntïl thë àspàràgûs ïs fòrk-tëndër. Appròxïmàtëly 4-6 mïnûtës. Tïmë wïll bë dëpëndënt òn hòw thïck thë àspàràgûs ïs.
8.
9. Add thë shrïmp bàck tò thë pàn. Sqûëëzë hàlf òf à lëmòn òvër thë tòp òf thë shrïmp ànd àspàràgûs. Allòw tò còòk fòr 1-2 mïnûtës.
10.
11. Rëmòvë fròm hëàt, gàrnïsh wïth pàrslëy ànd sërvë ïmmëdïàtëly.
12.
13. Rëcïpë Nòtës
14. Tïps:
15. Bûy wïld càûght shrïmp. Dòn't bûy fàrm-ràïsëd. I àssûrë yòû thàt yòû àrë ònly sàcrïfïcïng flàvòr. Aïm fòr thë mëdïûm tò làrgë-sïzëd shrïmp, às wëll. Mòrë òf à flàvòr ïmpàct!
16. Whën bûyïng, pày àttëntïòn tò thë pàckàgïng. Bûy shrïmp thàt hàs àlrëàdy bëën dëvëïnëd, shëllëd ànd clëànëd. Tàïl-òn òr tàïl-òff wïth thïs rëcïpë ïs ëntïrëly ûp tò yòû. I lëft thë tàïl òn fòr vïsûàl ëffëct.
17. Usë às frësh òf ïngrëdïënts às yòû càn. Frësh pàrslëy, frëshly sqûëëzëd lëmòn jûïcë, ànd frëshly mïncëd (òr prëssëd ïf yòû hàvë à gàrlïc prëss) gàrlïc. Frësh ïs àlwàys bëst whën ït còmës tò màxïmïzïng flàvòr. Dòn't shòrt yòûrsëlf!
Read More this full recipes at LEMON GARLIC BUTTER SHRIMP WITH ASPARAGUS
238 Comment
Rated 3/158 based on 158 Customer Reviews