Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce
Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce by , Keto Recipes 2018-12-8
My family loved this stuffed pork tenderloin with mushroom sauce and I loved that it was low carb. The tender pork and creamy melted cheese are topped with a flavorful mushroom sauce to make a week night meal more elegant yet still easy.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
• 1 lb pòrk tëndërlòïn
• 2 tàblëspòòns òïl
• 3 slïcës pròvòlònë chëësë
• 1/3 cûp frësh chòppëd spïnàch
• sàlt ànd pëppër tò tàstë
• 1 tëàspòòn òf crûshëd gàrlïc
• 8 òz òf mûshròòms slïcëd
• 1 tàblëspòòn bàlsàmïc vïnëgàr
• 1 làrgë clòvë òf gàrlïc, mïncëd
• 2 tàblëspòòns bûttër
• 1 tëàspòòn Bëttër thàn Bòûïllòn, bëëf mïxëd wïth 1 cûp wàtër (òr 1 cûp bëëf stòck)
• 1 tàblëspòòn òf hëàvy crëàm
1. Prëhëàt òvën tò 375 dëgrëës F.
2. Cût pòrk tëndërlòïn lëngthwïsë bût lëàvë 1/2 ïnch sò yòû càn òpën ït lïkë à bòòk.
3. Plëàsë plàstïc wràp òvër mëàt ànd pòûnd thïn tò àbòût 1/4 - 1/2 ïnch thïck.
4. Sprïnklë mïncëd gàrlïc ànd sàlt ànd pëppër òvër mëàt.
5. Làyër thë chëësë slïcës ànd thën thë spïnàch.
6. Tïghtly ròll ûp lëngthwïsë ànd sëcûrë wïth strïng òr tòòthpïcks.
7. Hëàt òïl ïn à pàn ànd bròwn thë mëàt àbòût 5 mïnûtës òn ëàch sïdë.
8. Plàcë ïn thë òvën ànd còòk àbòût 25 mïnûtës.
9. In thë mëàntïmë àdd bûttër ànd mûshròòms tò à làrgë sàûtë pàn ànd còòk fòr àbòût 5 mïnûtës.
Read More this full recipes at Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce
My family loved this stuffed pork tenderloin with mushroom sauce and I loved that it was low carb. The tender pork and creamy melted cheese are topped with a flavorful mushroom sauce to make a week night meal more elegant yet still easy.
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 1 lb pòrk tëndërlòïn
• 2 tàblëspòòns òïl
• 3 slïcës pròvòlònë chëësë
• 1/3 cûp frësh chòppëd spïnàch
• sàlt ànd pëppër tò tàstë
• 1 tëàspòòn òf crûshëd gàrlïc
• 8 òz òf mûshròòms slïcëd
• 1 tàblëspòòn bàlsàmïc vïnëgàr
• 1 làrgë clòvë òf gàrlïc, mïncëd
• 2 tàblëspòòns bûttër
• 1 tëàspòòn Bëttër thàn Bòûïllòn, bëëf mïxëd wïth 1 cûp wàtër (òr 1 cûp bëëf stòck)
• 1 tàblëspòòn òf hëàvy crëàm
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt òvën tò 375 dëgrëës F.
2. Cût pòrk tëndërlòïn lëngthwïsë bût lëàvë 1/2 ïnch sò yòû càn òpën ït lïkë à bòòk.
3. Plëàsë plàstïc wràp òvër mëàt ànd pòûnd thïn tò àbòût 1/4 - 1/2 ïnch thïck.
4. Sprïnklë mïncëd gàrlïc ànd sàlt ànd pëppër òvër mëàt.
5. Làyër thë chëësë slïcës ànd thën thë spïnàch.
6. Tïghtly ròll ûp lëngthwïsë ànd sëcûrë wïth strïng òr tòòthpïcks.
7. Hëàt òïl ïn à pàn ànd bròwn thë mëàt àbòût 5 mïnûtës òn ëàch sïdë.
8. Plàcë ïn thë òvën ànd còòk àbòût 25 mïnûtës.
9. In thë mëàntïmë àdd bûttër ànd mûshròòms tò à làrgë sàûtë pàn ànd còòk fòr àbòût 5 mïnûtës.
Read More this full recipes at Keto Stuffed Pork Tenderloin with Mushroom Sauce
213 Comment
Rated 3/165 based on 165 Customer Reviews