CROCK POT THAI CHICKEN CURRY
CROCK POT THAI CHICKEN CURRY by , Crock Pot Recipes 2018-12-29
Crock Pot Thai Chicken Curry is one of the easiest meals to make and is so tasty. Curry paste, coconut milk, and ginger add a ton of flavor to this healthy, low-cal, and naturally paleo + gluten-free dinner. Your family will LOVE it!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 4 Servings
• 1 – 14 òûncë càn còcònût mïlk, plûs 1 càn òf wàtër (sëë nòtës)
• 2-4 tàblëspòòns Thàï rëd cûrry pàstë (sëë nòtës)
• 1 tàblëspòòn sòy sàûcë (glûtën frëë, ïf nëëdëd. Sûb còcò àmïnòs fòr pàlëò ànd Whòlë30)
• 1 tàblëspòòn pàlm òr còcònût sûgàr (òr sûb màplë syrûp òr bròwn sûgàr. Omït fòr Whòlë30)
• 1 tàblëspòòn mïncëd gïngër
• 2 tëàspòòns fïsh sàûcë (ûsë Whòlë30 còmplïànt, ïf nëëdëd)
• 3 gàrlïc clòvës, mïncëd
• 1 lb. bònëlëss, skïnlëss chïckën thïghs, cût ïntò 2-3 pïëcës
• 1 làrgë kàbòchà, cût ïntò 1 – ïnch cûbës (òr 1 smàll bûttërnût sqûàsh)
• 1 mëdïûm yëllòw ònïòn, chòppëd
• 1-2 chïlï pëppërs, ïf yòû lïkë ëxtrà hëàt
• 1 làrgë bûnch òf kàlë, tòrn ïntò smàll pïëcës (ròûghly 2 pàckëd cûps)
• Optïònàl: cïlàntrò, chïlï pëppërs, ànd lïmë tò sërvë
1. Plàcë àll thë ïngrëdïënts, ëxcëpt fòr thë kàlë, ïntò yòûr cròck pòt ànd stïr tògëthër wëll. Sët yòûr cròck pòt tò còòk òn hïgh fòr 4 hòûrs.
2. Aftër 4 hòûrs, stïr ïn thë kàlë ànd lët ït sït whïlë yòû prëpàrë thë rïcë, càûlïflòwër rïcë òr qûïnòà tò sërvë.
3. Tòp wïth à lïttlë cïlàntrò, lïmë, ànd, ïf yòû lïkë ït ëxtrà spïcy, sòmë chòppëd chïlï pëppërs.
Read More this full recipes at CROCK POT THAI CHICKEN CURRY
Crock Pot Thai Chicken Curry is one of the easiest meals to make and is so tasty. Curry paste, coconut milk, and ginger add a ton of flavor to this healthy, low-cal, and naturally paleo + gluten-free dinner. Your family will LOVE it!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 240 minutes
Total time: 250 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• 1 – 14 òûncë càn còcònût mïlk, plûs 1 càn òf wàtër (sëë nòtës)
• 2-4 tàblëspòòns Thàï rëd cûrry pàstë (sëë nòtës)
• 1 tàblëspòòn sòy sàûcë (glûtën frëë, ïf nëëdëd. Sûb còcò àmïnòs fòr pàlëò ànd Whòlë30)
• 1 tàblëspòòn pàlm òr còcònût sûgàr (òr sûb màplë syrûp òr bròwn sûgàr. Omït fòr Whòlë30)
• 1 tàblëspòòn mïncëd gïngër
• 2 tëàspòòns fïsh sàûcë (ûsë Whòlë30 còmplïànt, ïf nëëdëd)
• 3 gàrlïc clòvës, mïncëd
• 1 lb. bònëlëss, skïnlëss chïckën thïghs, cût ïntò 2-3 pïëcës
• 1 làrgë kàbòchà, cût ïntò 1 – ïnch cûbës (òr 1 smàll bûttërnût sqûàsh)
• 1 mëdïûm yëllòw ònïòn, chòppëd
• 1-2 chïlï pëppërs, ïf yòû lïkë ëxtrà hëàt
• 1 làrgë bûnch òf kàlë, tòrn ïntò smàll pïëcës (ròûghly 2 pàckëd cûps)
• Optïònàl: cïlàntrò, chïlï pëppërs, ànd lïmë tò sërvë
INSTRUCTIONS:
1. Plàcë àll thë ïngrëdïënts, ëxcëpt fòr thë kàlë, ïntò yòûr cròck pòt ànd stïr tògëthër wëll. Sët yòûr cròck pòt tò còòk òn hïgh fòr 4 hòûrs.
2. Aftër 4 hòûrs, stïr ïn thë kàlë ànd lët ït sït whïlë yòû prëpàrë thë rïcë, càûlïflòwër rïcë òr qûïnòà tò sërvë.
3. Tòp wïth à lïttlë cïlàntrò, lïmë, ànd, ïf yòû lïkë ït ëxtrà spïcy, sòmë chòppëd chïlï pëppërs.
Read More this full recipes at CROCK POT THAI CHICKEN CURRY
184 Comment
Rated 3/47 based on 47 Customer Reviews